Засідання проблемної групи «Проблеми розвитку аудиту в Україні»

  • Дата публікації: 17.12.2021

16 грудня 2021 року відбулось засідання проблемної групи «Проблеми розвитку аудиту в Україні», у якому взяли участь здобувачі освітньої програми 071 Облік і оподаткування.

Під час засідання були розглянуті питання, які визначають актуальність, мету і завдання внутрішнього аудиту. Учасники проблемної групи детально охарактеризували особливості проведення внутрішнього аудиту на підприємстві як необхідної передумови його ефективної фінансово-економічної діяльності. Зокрема, Ольга Томашевська представила доповідь, у якій зазначила, що проблема розвитку внутрішнього аудиту в Україні полягає у виробленні комплексного підходу, який забезпечує умови для створення та оптимального функціонування служб внутрішнього аудиту на українських підприємствах. Під час обговорення доповіді було звернуто увагу на необхідності його функціонування на принципах системності та цілісності.

Результатом роботи проблемної групи стане написання студентських наукових робіт, участі здобувачів вищої освіти у всеукраїнських та міжнародних конференціях.

Міні галерея


Березень
Травень