Участь здобувачів вищої освіти ОП «Облік і оподаткування» в фахових вебінарах

  • Дата публікації: 23.12.2021

Невід’ємним елементом освітнього процесу в умовах карантинних обмежень стало зацікавлення здобувачів вищої освіти ОП «Облік і оподаткування» вебінарами.

23 грудня доцент кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки Олеся Дем’янишина зі студентами освітнього ступеня бакалавр в межах дисципліни «Податковий облік і звітність» долучились до вебінару «Податкова реформа чи революція? Що потрібно знати про законопроєкт 5600».

Під час вебінару студенти мали можливість ознайомитись з актуальною інформацією, задати запитання в чаті Тетяні Мойсеєнко, шеф-редактору 7eminar, податковому консультанту, експерту з питань трудового права та кадрового обліку та Юлії Кловській, заступнику шеф-редактора7eminar, сертифікованому аудитору.

Безумовно, така форма організації навчання не може повністю замінити традиційного навчання, але її використання може значно покращити та вдосконалити освітній процес. Досвід використання деяких платформ засвідчує, що організація вебінарів у цих середовищах сприяє зростання інтересу майбутніх бухгалтерів та податківців до отримання практичних знань, необхідних у їх подальшій професійній діяльності.

 

Міні галерея


Березень
Травень