Тренінгове заняття на тему «Розвиток міжособистісної взаємодії, покращення стосунків та спілкування у колективі»

  • Дата публікації: 07.12.2021

2 грудня відбулась зустріч-знайомство на тему «Розвиток міжособистісної взаємодії, покращення стосунків та спілкування у колективі» студентів 2 курсу НН інституту економіки та бізнес-освіти з Сергієм Ольховецьким, кандидатом психологічних наук, доцентом. Ефективність навчальної роботи студентів, позитивна мотивація до процесу навчання, успішність професійної діяльності після закінчення школи багато в чому залежить від рівня адаптації студентів до нового освітнього середовища.

Сергій Ольховецький провів дуже захопливий і цікавий тренінг, орієнтовний на гармонізацію взаємовідносин у колективі. Обговорили проблеми психологічної адаптації до нових умов освітнього середовища та важливість психологічної підтримки усіх учасників освітнього процесу.

Тренінг було присвячено діагностиці особливостей характеру студентів, визначення темпераменту особистості та виявлення сильних і слабких сторін. Також було проведено низку психологічних вправ, які дали змогу визначити характер та внутрішній стан кожного зі студентів.

Наталія Малярчук, старший викладач кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом разом зі студентами брали активну участь в обговоренні та подякували за практичні поради.

Викладачі НН інституту економіки та бізнес-освіти нещодавно взяли участь в психологічному семінарі “Діагностика і збереження психічного здоров’я” від Андрія Бешлея, керівника Центру трансперсональної психології.

Міні галерея


Березень
Травень