Тренінг «Академічна доброчесність: оформлення посилань за міжнародним стилем АРА»

  • Дата публікації: 24.12.2021

23 грудня для науково-педагогічних працівників Інституту економіки та бізнес-освіти проведено тренінг на тему: «Академічна доброчесність: оформлення посилань за міжнародним стилем АРА».

На початку зустрічі директор інституту, професор Максим Слатвінський відзначив актуальність питань забезпечення академічної доброчесності, наголосив на важливості чесності та ретельності в наукових дослідженнях, а також акцентував увагу учасників онлайн-зустрічі на необхідності дотримання всіма учасниками освітнього процесу моральних та правових норм Кодексу академічної доброчесності Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

Завідувачка інформаційно-бібліографічним відділом Наукової бібліотеки УДПУ імені Павла Тичини Яна Коваленко за допомогою презентації ознайомила науковців зі специфікою міжнародного стилю оформлення бібліографічних посилань АРА, навела приклади оформлення бібліографічного опису для списку посилань та правилами складання References за цим стилем. Презентація «Академічна доброчесність: оформлення посилань за міжнародним стилем АРА» доступна для ознайомлення в репозитарії університету.

Опанування міжнародних стилів оформлення бібліографічних посилань сприятиме підвищенню якості підготовки рукописів та надасть допомогу всім, хто готує їх до видавництва чи редакції наукового періодичного видання.

Міні галерея


Березень
Травень