Поєднання теорії і практики під час вивчення бухгалтерського обліку

  • Дата публікації: 24.12.2021

22 грудня 2021 року кандидатом економічних наук, доцентом кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки Інною Бержанір за участю бухгалтера ПП «Владарт» Яни Мельничук було проведене практичне заняття з дисципліни «Бухгалтерський облік» на тему «Облік грошових коштів» для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 071 Облік і оподаткування.

         Під час заняття Мельничук Яна ознайомила майбутніх фахівців з обліку та оподаткування з особливостями відображення у бухгалтерському обліку специфіки підприємницької діяльності ПП «Владарт». Вона зазначила, що домінуюча частина розрахунків сьогодні відбувається у безготівковій формі, а їх широкому застосуванню всебічно сприяють банківські установи.

         Фахівець поділилася власним досвідом професійної діяльності на посаді бухгалтера, зокрема, розповіла про сучасний стан та проблеми проведення безготівкових операцій у бізнесі.

Маємо надію, що і подальша співпраця з ПП «Владарт» буде сприяти формуванню практичних вмінь та навичок майбутніх бакалаврів з обліку та оподаткування. 

Міні галерея


Березень
Травень