По країні з краю в край ходить Святий Миколай

  • Дата публікації: 20.12.2021

День Святого Миколая ‑ це день вшанування християнами самого святого Миколая, що припадає на Різдвяний піст. Це святковий персонаж та добрий чарівник, якого ототожнюють з образом Миколая Чудотворця. Зимовий Миколай вважається покровителів моряків, студентів та торговців і особливо дітей. Саме діткам кладуть подарунки на Миколая під подушки в ніч з 18 на 19 грудня.

Вважається, що лише добрі та слухняні діти отримують подарунок. А от нечемним Миколай приносить різочку. Тому діти намагаються весь рік добре себе поводити, щоб не розсердити святого.

До Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти з радісною посмішкою завітав добрий Миколай, подарувавши святковий настрій кожному. Відвідуючи студентів та викладачів на заняттях, Миколай пригощав усіх солодощами з побажаннями та бажав гарного настрою і успіхів в наступаючому Новому 2022 році.

Також вже багато років в інституті існує світла й щира традиція, дарувати щастя своїм маленьким друзям. З нагоди свята студенти провели акцію «Подаруй дитині радість», дарили солодкі подарунки маленьким мешканцям міста, діти отримали  позитивні враження та щиро дякували.

Команда викладачів та студентів НН інституту економіки та бізнес-освіти з впевненістю стверджує, що такі заходи створюють особливу святкову атмосферу, коли маємо можливість не лише отримувати подарунки, а й дарувати їх!

 

Міні галерея


Березень
Травень