Обговорення проблем фінансово-кредитного механізму

  • Дата публікації: 09.12.2021

9 грудня науково-педагогічні працівники Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти взяли участь у роботі ІV Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Фінансово-кредитний механізм розвитку економіки та соціальної сфери», яка проводилася на базі Центральноукраїнського національного технічного університету (м. Кропивницький).

Під час відеоконференції науковці нашого інституту доценти Оксана Вінницька та Людмила Чвертко спільно з колегами інших вітчизняних та зарубіжних закладів вищої освіти долучилися до обговорення проблем фінансово-кредитного механізму в забезпеченні сталого розвитку економіки та стабілізації соціальної сфери країни.

Конференція, до числа партнерів-організаторів якої увійшов і Навчально-науковий інститут економіки та бізнес-освіти, є результатом багаторічної співпраці колективу кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини та кафедри фінансів, банківської справи та страхування Центральноукраїнського національного технічного університету.

Березень
Травень