УЧАСТЬ У ТРЕНІНГУ «ГРАНТОВІ ПРОГРАМИ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ КОМІСІЇ – 2022»

  • Дата публікації: 04.11.2021

Для отримання практичного досвіду роботи в грантових програмах доценти кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи Ірина Кирилюк та кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки Максим Слатвінський, Тетяна Корнієнко, Оксана Вінницька і Людмила Чвертко взяли участь в онлайн-тренінгу «Грантові програми Європейської Комісії – 2022», який відбувся 3 листопада 2021 р. Захід організований фундацією «Institute of International Academic and Scientific Cooperation» спільно із представництвом Європейської Комісії в Польщі.

Представник Європейської комісії в Польщі в справах культури, освіти, молоді та інновацій Кшиштоф Налепа поділився практичним досвідом щодо особливостей процедур та методологічних принципів підготовки проектів у грантових програмах.

Використання досвіду практиків сприяє розширенню професійних знань та умінь, які застосовуються під час підготовки грантових заявок, знижуючи ризик допущення помилок, що виникають на етапі написання проекту, й підвищують шанси на отримання коштів для їх реалізації.

 

Міні галерея


Березень
Травень