Soft Skills – невід’ємні навички майбутнього фахівця

  • Дата публікації: 17.11.2021

В українському суспільстві молодь є однією з найбільш вразливих у соціальному відношенні груп. Характерними ознаками сучасного життя є нестабільність, невизначеність, складність та різноманітність.

15 листопада 2021 р. за запрошенням Наталії Гвоздєй та викладачів кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки  відбулася онлайн-зустріч з практичним психологом Світланою Бобриньовою для студентів 2 курсу Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти.
Тема зустрічі  «Soft Skills – невід’ємні навички майбутнього фахівця».  Здобуття Soft Skills в сьогоднішніх умовах є важливим елементом навчального процесу. Таким особистісним навичкам для успішної кар’єри необхідно навчати ще з університетської лави.

Студенти проявили  зацікавленість  темою зустрічі, активно долучались до виконання практичних психологічних вправ,  з великим бажанням і  задоволенням вправлялися в  навичках комунікативної компетентності,  при цьому проявляли повагу та порозуміння один до одного, толерантність, вчилися слухати та бути почутим.

          Під керівництвом практичного психолога університету Світлани Бобриньової, яка використала цілий арсенал психологічних методів та прийомів, захід пройшов  у теплій, дружній,  доброзичливій атмосфері. За висновками,  психолога та викладачів,  подібні  тренінги, бесіди, квести  є невід’ємною частиною психолого-педагогічної діяльності,  позитивно впливають на розвиток особистості в цілому.

 

Міні галерея


Березень
Травень