ПРЕЗЕНТАЦІЯ ПЕРШОГО КУРСУ 2021

  • Дата публікації: 22.11.2021

19 листопада 2021 року відбулася презентація студентів першого курсу, цей захід є щорічним та традиційним для першокурсників Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти. Через карантинні обмеження та дистанційне навчання традиційна форма проведення була неможлива, тому захід відбувся в онлайн форматі. Але це не завадило нашим креативним першокурсникам гідно представити себе.

Першокурсників привітали директор інституту Максим Анатолійович Слатвінський, заступник директора з виховної роботи Гарник Олена Анатоліївна та викладачі інституту.

Під час своїх відеопрезентацій першокурсники ще раз довели, що вони талановиті, креативні та найкращі. Виступи були яскравими й творчими, продуманими та неповторними.

Журі оцінили виступи всіх груп та все ж почесне звання найкращої групи здобули 16,16 мб та 17 групи. Вітаємо та бажаємо успіхів у подальшому навчанні, натхнення і нових звершень та досягнень!

Пам’ятайте, що ви є членами великої родини Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти і ви – наше майбутнє. Бажаємо всім творчої наснаги та подальших звершень!

 

Захід організувала студентська рада Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти.

 

Міні галерея


Березень
Травень