Популяризація академічної доброчесності серед учасників освітнього процесу

  • Дата публікації: 25.11.2021

23 листопада в Інституті економіки та бізнес-освіти в рамках проведення заходів спрямованих на популяризацію академічної доброчесності та заохочення учасників освітнього процесу до етичної поведінки й формування в них навичок протидії академічній нечесності відбулося онлайн-заняття «Академічна доброчесність: оформлення списку літератури за ДСТУ 8302:2015 «Інформація та документація. Бібліографічне посилання. Загальні положення та правила складання».

Під час заходу, що організований за ініціативи студентського наукового товариства інституту й Наукової бібліотеки університету та проведений доцентом Наталією Гвоздєй і заступником директора з наукової роботи Людмилою Чвертко, порушились питання цінності, політик та процедур академічної доброчесності для всіх учасників освітнього процесу. Практичну орієнтованість і цінність для студентів мали представлені інформаційні матеріали щодо оформлення списку літератури під час виконання навчальних завдань та попередження проявів недобросовісних запозичень в науковій роботі.

Презентація, підготовлена інформаційно-бібліографічним відділом бібліотеки для здобувачів другого та третього рівнів вищої освіти, доступна для ознайомлення та розміщена в репозитарії Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини: «Академічна доброчесність: оформлення списку літератури за ДСТУ 8302:2015 Інформація та документація. Бібліографічне посилання. Загальні положення та правила складання».

Учасники та організатори заходу висловлюють щиру вдячність Науковій бібліотеці УДПУ імені Павла Тичини за співпрацю та, зокрема, Коваленко Яні – завідувачці інформаційно-бібліографічним відділом бібліотеки – за змістовне й детальне представлення актуальної інформації.

Міні галерея


Березень
Травень