ГРАНТОВИЙ СЕЗОН 2022

  • Дата публікації: 30.11.2021

16 листопада 2021 року гарант освітньо-професійної програми «Туризм» ОС «бакалавр» Леся Слатвінська прийняла участь у онлайн-заході «Український культурний фонд для світового українства: можливості і перспективи». Захід організований Українським культурним фондом та Міжнародним інститутом освіти, культури та зав’язків із діаспорою. Під час зустрічі обговорювались актуальні питання: грантові програми 2022 року; можливості та формати співпраці з Фондом; успішні проєкти, а також важливість і необхідність залучення представників українських громад у світі, спільнот культурних сфер до співпраці з УКФ та для інтеграції української культури у світовий культурний простір.

Спікерами заходу були Дмитро Решетченко – заступник Виконавчого директора з проєктної роботи УКФ та Ірина Осадча, заступниця Виконавчого директора з питань організаційного розвитку УКФ, а також заявники, які отримали фінансування від УКФ та реалізують проєкти за кордоном.

У результаті участі в заході отримано онлайн-консультацію, а також організаторами заходу надано пакет інформаційних матеріалів, який можна використовувати при підготовці грантових заявок, організації культурно-мистецьких заходів та реалізації проєктів стейкхолдерами Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти УДПУ імені Павла Тичини.

 

1.Запис вебінару за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=ojyBCqIiwX4

2.Грантові програми УКФ  https://ucf.in.ua/find-lot

3.Артбуки (звіти реалізованих проєктів за 2018-2019рр., які можуть бути корисними як приклад проєктів для потенційних заявників) https://ucf.in.ua/docs/84

3.Звіти за 2019, 2021, 2021 р.р. https://ucf.in.ua/docs/18

4.Архів підтриманих проєктів https://ucf.in.ua/archive

5.Освітній проєкт УКФ (серія вебінарів УКФ щодо підготовки заявки) https://ucf.in.ua/p/management_lectures

6.Управління проєктами за підтримки УКФ https://gmi.ucf.in.ua/

7.Ютюб канал УКФ, на якому розміщені освітні відео «Дуже культурний  менеджмент»

8.Детальна інструкція «Як подати заявку на УКФ» https://ucf.in.ua/p/how_to_apply

На питання, щодо співпраці з УКФ відкриті комунікації: Анастасія Павлова

Український культурний фон:+38044 504 22 66 (внутр. 1154),+380962664349

м. Київ, вул. Лаврська 10-12, 01010, Україна www.ucf.in.ua/

Міні галерея


Березень
Травень