ФОРУМ ІНСТИТУТІВ ГРОМАДЯНСЬКОГО СУСПІЛЬСТВА «ГРАНТуємо зміни 7.0»

  • Дата публікації: 05.11.2021

Доценти кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи Леся Слатвінська та Ірина Кирилюк прийняли участь у Форумі інститутів громадянського суспільства «ГРАНТуємо зміни 7.0», який відбувся у онлайн-форматі 1-2 листопада 2021 року. Форум організований Департаментом регіонального розвитку Черкаської обласної державної адміністрації.

Темою Форуму в 2021 році оголошено «Соціальний капітал громад». Захід містив надихаючі виступи від спікерів з міністерств, міжнародних проектів, а також від місцевих професіоналів. Спікери розкривали питання: цифрової трансформації громад; використання бренду Черкаської області; сприяння розвитку громадянського суспільства в громадах; розвиток соціально-економічного потенціалу громад засобами цифрової трансформації, також відбулась презентація 5 діючих соціальних підприємств у регіонах України.

На Форумі відбулося занурення в міжнародний та український досвід соціального підприємництва, онлайн-голосування та визначення переможців Ярмарку громадських ініціатив.

Леся Слатвінська долучилась до обговорення питання впровадження курсу з соціального підприємництва в закладах освіти.

Отриманий досвід стимулює до організації роботи з проектування та реалізації соціальних та підприємницьких, грантових проектів серед студентської молоді ННІ економіки та бізнес-освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

Нижче Ви знайдете покликання на гугл-папку з презентаціями спікерів: http://bit.do/grantuemo-7-0-materiali.

 

Завантажити (PDF, 465KB)

 

 

Міні галерея


Березень
Травень