Достатньо дорослий, щоб творити державу

  • Дата публікації: 04.11.2021

З 29 по 30 жовтня студенти освітніх програм Менеджмент та Туризм Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти взяли участь у програмі особистісного та професійного розвитку молоді «Державотворець Умань». Форум організований за підтримки Мiнiстерства молоді та спорту України, Української академії лідерства спільно з USAID ВзаємоДія, Управління у справах сім’ї молоді та спорту України, Черкаської обласної державної адміністрації та Уманської міської ради.

Офіційно відкрила захід Уманський міський голова Ірина Плетньова та  привітала учасників, побажала усім натхнення, досягнення поставлених цілей, нових звершень і перемог. Також Ірина Плетньова вручила подарунки організаторам та координаторам програми.

Долучились до привітань учасників програми – Марина Попатенко – заступник Міністра молоді та спорту України в режимі онлайн та Іван Солодкий – начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації.

«Державотворець» – це програма особистісного то професійного розвитку, яка орієнтована на взаємодію молоді та державної служби. Це можливість показати всім, що молодь здатна якісно впливати на процеси, що відбуваються в державі, творити демократичну, європейську країну, де кожен з нас може себе реалізувати, – зазначила професор, доктор економічних наук Ольга Чирва.

Завідувач кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом Світлана Подзігун провела тренінг «Особиста активність та тайм-менеджмент» для креативної молоді. Студенти отримали нові знання із виступу Інни Поворознюк, завідувача кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи, на тему: «Формування конкурентоспроможності підприємств індустрії гостинності регіону».

Ця програма є стимулом особистісного та професійного розвитку молоді в Україні віком від 18 до 25 років, розвиток відповідального лідерства та підвищення рівня громадянської активності молоді.

 

 

 

 

 

 

 

Міні галерея


Червень
Серпень