Будуємо кар’єру разом з податківцями

  • Дата публікації: 26.10.2021

За сприяння директора ННІ економіки та бізнес-освіти Максима Слатвінського та Головного управління ДПС у Черкаській області 22 жовтня 2021 року було організовано та проведено «Ярмарок вакансій» у форматі Zoom Meeting.

До зустрічі долучилися студенти спеціальностей 071 Облік і оподаткування та 072 Фінанси, банківська справа та страхування, викладачі, та представники податкової служби.

Заступник начальника управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу Ольга Новікова ознайомила здобувачів вищої освіти з пріоритетними напрямками роботи податкової служби, з особливостями процедури проведення конкурсів на вакантні посади державної служби та алгоритмом його проходження.

Цікавою для студентів стала інформація від начальника відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок у м. Черкасах управління податкового адміністрування фізичних осіб Віталія Лушникова про оподаткування доходів та майна фізичних осіб та права на податкову амністію. Акцентував увагу студентів на те, що оподаткування, крім обов’язку сплати податків, передбачає реалізацію права платників податку на доходи фізичних осіб на податкову знижку, зокрема права на податкову знижку за навчання.

Зустріч не тільки справила позитивні враження на молодь, а й підкріпила і розширила теоретичні пізнання і навики здобувачів вищої освіти.

Міні галерея


Квітень
Червень