З метою постійної, системної співпраці з підприємствами індустрії гостинності щодо забезпечення їх участі у формуванні та організації освітнього процесу, наближення освітньої програми до потреб ринку праці, була організована викладачами кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи професіографічна екскурсія до кафе AVENUE.
Здобувачі мали можливість ознайомитися з роботою закладу, з технологічними процесами приготування страв, з організацією обслуговування, постачання та управління. Адже інтереси роботодавців враховані в аспекті досягнення мети навчання – підготовки кваліфікованих працівників, які будуть здатними до швидкої адаптації в сучасних умовах господарювання.
Цікаву інформацію про організацію роботи закладу ресторанного господарства розповіла менеджер Анна СЕМЕНЮК.
Щиро дякуємо керівництву кафе AVENUE за цікаву пізнавальну екскурсію та бажаємо успішного розвитку!