Навчально-екскурсійний візит до Фінансового управління Уманської районної державної адміністрації

  • Дата публікації: 11.10.2021

З метою набуття практичних знань щодо організації діяльності фінансових установ у м. Умань студенти спеціальностей 071 Облік і оподаткування та 072 Фінанси, банківська справа та страхування разом з викладачами кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки здійснили навчально-екскурсійний візит до Фінансового управління Уманської районної державної адміністрації.

Начальник відділу по плануванню доходів та фінансування установ виробничої сфери Уманської РДА – Наталія Кушко та головний спеціаліст відділу Наталія Бондаренко, ознайомили майбутніх фахівців із специфікою роботи фінансового управління, розповіли механізм формування і використання бюджетних коштів.

Наталія Бондаренко, випускниця ННІ економіки та бізнес-освіти спеціальність 072 Фінанси, банківська справа та страхування, ознайомила здобувачів вищої освіти із інформаційною системою АІС, програмою, що застосовують місцеві бюджети у бюджетному процесі.

Провідні спеціалісти Фінансового  управління  Уманської РДА зробили екскурсію змістовною та корисною для майбутніх спеціалістів. Студенти отримали гарні враження та досвід.

Міні галерея


Березень
Травень