ЕКСКУРСІЯ МАЙБУТНІХ МАРКЕТОЛОГІВ ТА МЕНЕДЖЕРІВ НА ПОСП “УМАНСЬКИЙ ТЕПЛИЧНИЙ КОМБІНАТ”

  • Дата публікації: 12.10.2021

8 жовтня 2021 року студенти разом з викладачами кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом відвідали ПОСП “Уманський тепличний комбінат”.

Виїзне заняття з дисципліни Менеджмент було організоване Світланою Подзігун, гарантом освітньо-професійної програми, завідувачем кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом за сприянням Віктора Гордія, заступника директора ПОСП “Уманський тепличний комбінат”. На підприємстві екскурсію для студентів провів заступник директора з управління персоналом Ярослав Середа.

Під час екскурсії студенти довідалися про те, що сьогодні на Уманському тепличному комбінаті експлуатуються найсучасніші теплиці європейського зразка. У них реалізовані новітні розробки та досягнення в області вирощування овочів у закритому ґрунті. 

За останні роки комбінат зумів реалізувати ряд масштабних інвестиційних проектів, для виконання яких були запрошені провідні західні компанії та фахівці. Підприємство має складський комплекс площею 10 тис.м2, який дозволяє виконувати найвищі вимоги до зберігання і переробки продукції. Власний логістичний центр забезпечує оптимальні рішення сортування, фасування, пакування та доставки продукції. 

Студенти під час екскурсії спостерігали за особливостями виробничого процесу, роботою працівників безпосередньо на робочих місцях, мали можливість з ними поспілкуватися та отримати відповіді на всі свої запитання.

Ярослав Середа ознайомив присутніх з роботою підприємства, провів екскурсію виробничими цехами, розповів про розмір заробітної плати, соціальні гарантії. «Ми дуже зацікавлені в молодих, перспективних кадрах, які готові активно набувати знання, працювати та підвищувати свою професійну майстерність», – зазначив Ярослав Середа.

Щиро дякуємо керівництву ПОСП “Уманський тепличний комбінат”, а саме: Віктору Миколайовичу та Антоніні Миколаївні за організацію і проведення цікавої пізнавальної екскурсії та можливість «занурити» студентів у реальні умови функціонування сучасного вітчизняного підприємства!

Міні галерея


Квітень
Червень