ШАНОВНА МОЛОДЬ УМАНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ!

  • Дата публікації: 13.09.2021

Запрошуємо взяти участь у відеоконкурсі «Дивовижна Умань», що має на меті популяризацію Умані як туристичного міста, вшанування його неповторності, унікальності та автентичності, виховання патріотизму та любові до рідного міста, виявлення, підтримку і створення умов для розвитку та реалізації творчого потенціалу молоді.

Конкурсом передбачено номінації:

«Умань чарівна» (відеоролики, що висвітлюють красу міста, її нерукотворний ландшафт та неповторні краєвиди і архітектуру);

«Умань у прозі» (відеоролики з оприлюдненням авторського прозаїчного твору про Умань);

«Умань у поезії» (відеоролики з оприлюдненням авторського поетичного твору про Умань);

«Умань історична» (відеоролики про славне минуле нашого міста, історичних постатей, відомих діячів, видатні історичні місця, події і факти, які відбувались в Умані).

Конкурс проводиться серед таких вікових категорій:

1) від 14 до 23 років;

2) від 24 до 35 років.

Відеороботи приймаються з 06 по 27 вересня 2021 року

Відеоролики подаються у форматах: AVI, MPEG-4, MJPEG, MOV,MP-4 з роздільною здатністю не менше 720 х 480.

Тривалість відеоролика не повинна перевищувати 3 хвилини. На початку ролика слід указати його назву і дані про автора: ім’я, прізвище.

Відеоролик може бути відзнятий будь-якими доступними засобами (за допомогою професійної або непрофесійної відеокамери, фотоапарату, смартфону, мобільного телефону).

Під час зйомки та відеомонтажу можуть бути використані будь-які спеціальні програми, методи, способи та інструменти створення, наповнення й оформлення відеоматеріалу.

Електронна версія відеороликів надсилається на електронну адресу: umansportmolod@ukr.net,  при цьому вказавши у листі: Назва твору, Номінація, ім’я, прізвище, вік, місце проживання та контактний телефон

Відеороботи без належного оформлення та, які містять ненормативну лексику, а також ті, що носять образливий характер і принижують людську гідність. до участі у Конкурсі не допускаються.

Нагородження переможців конкурсу відбудеться 02 жовтня 2021 року на святкуванні Дня міста Умань.

Організатори Конкурсу – відділ з питань фізичної культури, спорту та молодіжної політики управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради Уманської міської ради та Уманська міська централізована система бібліотек.

Березень
Травень