МУЗЕЙ ІСТОРІЇ ТА СУЧАСНОСТІ

  • Дата публікації: 13.09.2021

Початок нового 2021-2022 навчального року для здобувачів вищої освіти І курсу ННІ економіки та бізнес-освіти відбувся в найкращих культурних традиціях. Студенти за ініціативи кураторів першого курсу доцентів Лесі Слатвінської та Олександра Богашко відвідали Музей історії Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

Уманський ДПУ імені Павла Тичини – Альма-матер, колиска нації, беручи початок із першої половини ХХ століття на початку ХХІ століття став лідером освітніх послуг у Черкаському регіоні та серед педагогічних ЗВО України, вийшов на міжнародний ринок. Сьогодні в університеті готують професіоналів відповідно європейських стандартів за найкращими освітніми тенденціями.

Завідувач музею Олена Джагунова у форматі лекції-презентації долучила студентів у світ історії та сучасного життя університету. До уваги студентів були представлені: цікаві експозиції, світлини та інсталяції, які ілюструють різні періоди діяльності ЗВО, його викладачів та студентів.

Через призму історії, шани і любові до національного освітнього надбання у студентів закріплюються міцні традиції, формуються нові бачення формування своєї фахової підготовки.

Своїми враженнями від екскурсії студенти діляться на сайті інституту, соціальних мережах та у книзі відгуків.

Науково-педагогічний колектив разом із здобувачами вищої освіти ННІ економіки та бізнес-освіти висловлює щиру вдячність Музею за надану можливість полинути у минуле з метою збереження та примноження освітніх традицій.

Міні галерея


Лютий
Квітень