АРТ-МАНДРІВКА ДО ІСТОРИКО-КУЛЬТУРНОГО ЗАПОВІДНИКА СОФІЇ КИЇВСЬКОЇ

  • Дата публікації: 28.09.2021

У самому серці сучасного Києва є острівець дивовижної давнини, неповторної духовності і невичерпне джерело історичної інформації. Софія Київська – найбільша національна святиня, яка протягом століть залишалася духовною серцевиною, оберегом Русі-України, її політичним і культурним центром. Унікальний пам’ятник древнього зодчества і монументального мистецтва зберігає найбільш повний в світі ансамбль фресок і мозаїк XI століття. З 1990 року цей храм внесений до списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.

Навчально-науковий інститут економіки та бізнес-освіти та викладачі кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки піклуються про те, щоб студенти отримали не тільки теоретичну та практичну підготовку, але й формують духовну основу розвитку молоді. Тому велика увага приділяється вихованню у студентів культури, доброти, моральності, милосердя тощо.

Прикладом цього, може слугувати екскурсія місцями духовно-культурної спадщини України. Під час екскурсії Софії Київської студенти та викладачі дізнались, що це найбільша національна святиня, яка протягом століть залишається духовною серцевиною, оберегом України.

Під час екскурсії екскурсанти дізнались багато нового, отримали незабутні враження, позитивні емоції та духовно оздоровились.

Міні галерея


Лютий
Квітень