НАСТАНОВЧА ВІДЕОКОНФЕРЕНЦІЯ З ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ

  • Дата публікації: 10.06.2021

 

10 червня 2021 року в Навчально-науковому інституті економіки та бізнес-освіти відбулася настановча конференція з виробничої практики для здобувачів вищої освіти ОС «бакалавр» ОП Туризм та Готельно-ресторанна справа.  В умовах дистанційного навчання конференція проводилась за допомогою платформи Googlе Meet.

У роботі зібрання взяли участь студенти ІІІ курсу, заступник директора з практики Т. О. Корнієнко та керівники практики від кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи І. М. Кирилюк та О. В. Литвин. Заступник директора з практики  привітала студентів із початком відповідального етапу в навчальному процесі, ознайомила з програмою виробничої практики, умовами проходження та документами, які вони мають підготувати для захисту практики. В умовах карантину й навчання в дистанційному режимі постала проблема адаптації програми практики до реалій сьогодення. В обговоренні цієї проблеми взяли участь керівники від кафедри, які пояснили особливості підготовки звітної документації, вимоги до оформлення звіту та його захисту.

Ознайомлення з роботою суб’єктів господарювання сфери гостинності дозволить майбутнім фахівцям закріпити теоретичні знання, отримати практичні навички і реалізувати себе в професійному напрямку.

   

Міні галерея


Березень
Травень