Відбувся науково-практичний семінар «Обліково-аналітичне забезпечення економічної безпеки підприємств»

  • Дата публікації: 21.05.2021

20 травня 2021 року кафедрою фінансів, обліку та економічної безпеки НН інституту економіки та бізнес-освіти було організовано роботу науково-практичного семінару «Обліково-аналітичне забезпечення економічної безпеки підприємств». У роботі семінару прийняли участь студенти та викладачі університету.

Сучасні економічні умови, в яких функціонують підприємства, вимагають від їх керівництва прийняття складних, але необхідних управлінських рішень щодо впровадження заходів безпеки як в економічному так і в правовому полі, про що зазначила модератор зустрічі, доцент кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки Тетяна Демченко.

Руслан Дашицький, адвокат, юрист охоронної фірми «Гайдамаки» у своїй доповіді розкрив головні сучасні проблеми, які стосуються безпеки сучасного бізнесу.  При цьому обґрунтував  важливість створення служби безпеки на підприємстві, організації охоронних заходів, розкрив суть та значення захисту діяльності підприємства.

Сергій Смілянець, заступник директора ТзОВ «Уманський центр оцінювання» також відзначив важливість дотримання нормативно-правових норм в діяльності підприємства, а також звернув увагу на методах оцінювання власності майна та результатах їх використання для окремого конкретного підприємства.

Значення організації обліково-аналітичної діяльності підприємств в умовах нестабільності економічного середовища та основні аспекти функціонування аналітичної служби на підприємстві відмітила в доповіді доцент кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки Олеся Дем’янишина.

Важливість аудиту як засобу досягнення економічної безпеки підприємств і формування ефективної політики на підприємстві у своєму виступі підкреслила доцент кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки Інна Бержанір.

Під час науково-практичного семінару ставилися запитання до доповідачів і вони давали кваліфіковані відповіді на них, що давало можливість всебічно охопити дану тематику семінару. Подібні заходи є важливими як для студентів так і для викладачів вишу.

Міні галерея


Лютий
Квітень