Участь студентіив ННІ економіки та бізнес-освіти в грі «ЩО? ДЕ? КОЛИ?»

  • Дата публікації: 07.05.2021

6 травня 2021 року за ініціативи Студентського Наукового Товариства (СНТ) НН інституту економіки та бізнес-освіти було проведено інтелектуальну гру «Що? Де? Коли?».

Учасниками команди «Зефірки» були: Олена Косуліна, капітан команди, студентка 46 групи; Дмитро Клименко; студент 31б групи; Вікторія Голенко, студентка 15 групи; Дарина Кубарська, студентка 33 групи; Марія Кацмаза, студентка 26 групи та Богдан Лога, студент 33б групи.

На захід було запрошено членів СНТ інституту, а також були присутні гості: голова СНТ університету ‑ Наталія Юрченко та проректор з наукової роботи ‑ Тетяна  Годованюк, які виступили з побажаннями учасникам гри.

Для команди «Зефірки» було підготовано 15 запитань, учасники мали дати відповіді на 1 запитання протягом 60 секунд. Наша команда з легкістю впоралась з цими питаннями та отримала перемогу з результатами 6/2.

За результатами гри Косуліна Олена буде представником від НН інститут економіки та бізнес-освіти у ІІ турі інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?». Побажаємо їй перемоги!!!

Міні галерея


Березень
Травень