НАУКОВО-ПРАКТИЧНИЙ СЕМІНАР «ІНДУСТРІЯ ГОСТИННОСТІ – СТРАТЕГІЧНИЙ РЕСУРСНИЙ ПОТЕНЦІАЛ РЕГІОНУ»

  • Дата публікації: 20.05.2021

18 травня 2021 року за ініціативи кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи НН інституту економіки та бізнес-освіти відбувся науково-практичний семінар «Індустрія гостинності – стратегічний ресурсний потенціал регіону». Метою семінару було обговорення спектру питань щодо стратегічного розвитку індустрії гостинності регіону.

Розвиток індустрії гостинності в сучасних умовах вимагає особливої уваги та підтримки. Основним завданням суб’єктів господарювання у сфері обслуговування є адаптація та модернізація закладів розміщення та харчування відповідно до вимог споживачів, про що зазначила у своєму виступі завідувач кафедри Інна Поворознюк.

Альона Поляченко, заступник директора з маркетингу компанії «Олімп» у м. Умань, розповіла про необхідність розробки та впровадження стратегії регіонального розвитку підприємств ресторанного бізнесу, що надасть можливість підприємствам ресторанного бізнесу успішно конкурувати на ринку послуг та надавати якісні послуги.

Головний спеціаліст відділу економічного розвитку, транспорту та інвестицій Уманської міської ради Людмила Гекалюк зазначила, що саме індустрія гостинності є запорукою успішного розвитку туризму в регіоні.

Науково-практичний семінар проходив у формі дискусії, де всі учасники мали можливість поставити питання та отримати вичерпні відповіді й кваліфіковані роз’яснення по темі семінару. Подібні заходи є важливими як для студентів, науковців, так і представників організацій та підприємців – потенційних роботодавців Уманського регіону.

Міні галерея


Червень
Серпень