УЧАСТЬ У РОБОТІ VІІІ МІЖНАРОДНОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ «ГОСТИННІСТЬ, СЕРВІС, ТУРИЗМ: ДОСВІД, ПРОБЛЕМИ, ІННОВАЦІЇ»

  • Дата публікації: 12.04.2021

Поширення пандемії COVID-19 та карантинні умови суттєво вплинули і продовжують негативно впливати на туристичний та готельний бізнес. Проблема відновлення та розвитку підприємств у сфері туризму та індустрії гостинності в сучасних умовах потребує постійного дослідження та створення сприятливих умов для їх подальшого розвитку.

Викладачі кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи Ірина Кирилюк та Оксана Литвин взяли участь у щорічній конференції «Гостинність, сервіс, туризм: досвід, проблеми, інновації», яка відбулася в он-лайн форматі 8 квітня 2021 року. Під час наукового заходу спікери обговорили важливі аспекти діяльності готельно-туристичної та ресторанної галузей в умовах сьогодення та напрями, які можуть зробити вітчизняну індустрію гостинності чинником зростання української економіки. Участь у роботі конференції дозволила ознайомитись з доробками провідних науковців та практиків, взяти участь у обговоренні актуальних проблем з питань розвитку туризму та індустрії гостинності та була корисною в контексті професійного розвитку.

Міні галерея


Березень
Травень