Участь у роботі II Міжнародної науково-практичної конференції «Бізнес. Освіта. Економіка»

  • Дата публікації: 02.04.2021

Участь у міжнародних і всеукраїнських науково-практичних конференціях, незважаючи на сучасні виклики та труднощі, пов’язані зі світовою пандемією Covid-19, є одним із передових напрямів наукової роботи.

Уже другий рік поспіль науково-педагогічні працівники Інституту економіки та бізнес-освіти долучаються до роботи Міжнародної науково-практичної конференції «Бізнес. Освіта. Економіка», що відбувається на базі Інституту бізнесу Білоруського державного університету (м. Мінськ, Республіка Білорусь).

На конференції, яка проходила в онлайнформаті 1 квітня 2021 року, наш університет представляли доценти кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки Оксана Вінницька, Тетяна Корнієнко та Людмила Чвертко. Вільне обговорення актуальних проблем і новітніх наукових досягнень з питань розвитку інноваційної економіки, бізнесу та бізнес-освіти, спілкування з провідними науковцями Білорусі, Ізраїлю, Польщі, Росії та України, збагатило усіх учасників новим досвідом. Цікаво і доречно сприйнялась у межах конференційного дискурсу доповідь, представлена доцентом Людмилою Чвертко «Використання страховими компаніями концепції маркетингу, орієнтованого на задоволення потреб споживачів».

Участь у роботі конференції продемонструвала високий потенціал наукових досліджень науково-педагогічних працівників кафедри та була корисною в контексті професійного розвитку, адже захід міжнародного рівня насправді є унікальним майданчиком для апробації результатів наукових досліджень та продуктивного обміну думками для представників наукової спільноти.

 

Міні галерея


Лютий
Квітень