Участь у міжнародному стажуванні за програмою «New and innovative teaching methods»

  • Дата публікації: 01.04.2021

Доцент кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи, гарант освітньо-професійної програми Туризм першого (бакалаврського) рівня вищої освіти Леся Слатвінська з 1-26 березня 2021 року проходила онлайн міжнародне стажування за програмою «New and innovative teaching methods» на базі Malopolska School of Publik Administration University of Economics in Krakow. Реалізація програми міжнародного стажування забезпечувалась провідними фахівцями University of Economics in Krakow і викладалась на польській, англійській мовах з українським перекладом на платформі Zoom.

За результатами міжнародного стажування доцент Славінська Л. А. виконала залікову наукову роботу на тему: «Досвід застосування сучасних новітніх методик навчання у вищій школі для здобувачів вищої освіти за освітньо-професійною програмою Туризм» на прикладі реалізації ОПП Туризм в ННІ економіки та бізнес-освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини та отримала сертифікат.

Участь науково-педагогічних працівників університету в міжнародних стажуваннях сприяє утриманню лідерських позицій закладу в підготовці та забезпеченні конкурентоспроможності фахівців, шляхом підвищення якості освітніх послуг, наповнення освітнього процесу європейськими на національними цінностями.

Міні галерея


Березень
Травень