Онлайн зустріч школярів з представниками вишу

  • Дата публікації: 06.04.2021

Профорієнтаційна робота з навчальними закладами продовжується незважаючи на карантинні обмеження.

Заступник директора з профорієнтаційної роботи Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти Ольга Бовкун спільно з фахівцем відділу професійно-кар’єрної орієнтації та доуніверситетської підготовки Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини Валерією Храпач за допомогою онлайн платформи Google meet провели зустріч з учнями 11 класів шкіл м. Липовець, Вінницька область.

В ході дистанційного спілкування школярі отримали загальну інформацію стосовно вступної кампанії, дізнались про особливості навчального процесу, перелік спеціальностей, за якими проводитиметься набір вступників у 2021 році.

Спікери вишу звернули увагу школярів на підприємства, які є багаторічними партнерами університету у питанні працевлаштування молодих фахівців.

Як результат, школярі отримали багато корисної інформації, яка допоможе самовизначитися з майбутньою спеціалізацією та навчальним закладом: дізналися про тенденції розвитку ринку праці, перелік затребуваних спеціальностей, деталі вступної кампанії та особливості навчального процесу в університеті тощо.

 

Міні галерея


Березень
Травень