Навчальна практика як запорука професійного зростання

  • Дата публікації: 06.04.2021

З 15 лютого по 12 березня 2021 р. навчальна практика студентів 2 курсу спеціальності 051 Економіка проходила під керівництвом доцента кафедри економіки та соціально-поведінкових наук Вячеслава Мельника. На початку практики студентам були надані рекомендації для самостійного оволодіння практичними навичками, проведено консультації з питань організації та проведення практики. Впродовж всього періоду практики здійснювалась комунікація телефонним зв’язком та за допомогою різноманітних месенджерів, відбувалися відеоконференції Google Meet.

Підсумком навчальної практики студентів 2 курсу спеціальності 051 Економіка став захист звітів перед членами комісії, який відбувся 26 березня 2021 року в режимі on-line. Студент 22 групи Дмитро Малахатько свій виступ розпочав з характеристики підприємства ТОВ «СТЕМП»,  зазначивши, що під час знайомства з діяльністю управління зустрічався з керівником підприємства,  спеціалістами, ознайомився з рухом інформаційних потоків і документообігом, отримав безцінну інформацію та практичні навички роботи. Цікаві відповіді на запитання членів комісії давали Марина Резніченко та Володимир Осіпенко. Вони поділилися своїми враженнями та перспективами використання набутого практичного досвіду в подальшому. При цьому з цікавістю розповідали про знайомство з організацією виробництва, правами та обов’язками фахівців, запровадженням нових сучасних форм організації виробництва тощо.

Під час захисту звітів студенти продемонстрували знання на достатньому рівні та показали результативність проходження практики навіть у дистанційному режимі.

Підсумовуючи, голова комісії Олександр Кірдан, зазначив, що практичне навчання для студента – найкраща можливість випробувати себе за обраним професійним напрямом. Вона спрямована на закріплення теоретичних знань, отриманих студентами за час навчання, набуття і удосконалення практичних навичок і умінь за відповідною спеціальністю.

Міні галерея


Березень
Травень