Відбулося засідання Вченої ради ННІ економіки та бізнес- освіти

  • Дата публікації: 23.03.2021

23.03.2021 р. відбулось засідання Вченої ради НН інституту економіки та бізнес-освіти, на якому розглядалися питання:

  1. Про висунення друкованих видань до участі у другому етапі Конкурсу підручників, навчальних посібників та монографій, доповідач в.о. директора ННІ економіки та бізнес-освіти Слатвінський Максим Анатолійович.
  2. Про роботу кафедр інституту щодо забезпечення навчального процесу науковою та навчально-методичною літературою, доповідачі завідувачі кафедр інституту.
  3. Про формування освітньо-кваліфікаційних компетентностей фахівців Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти, доповідачі завідувачі кафедр інституту.
  4. Про якість виконання ректорських контрольних робіт, комплексних контрольних робіт, доповідачі завідувачі кафедр інституту.
  5. Про стан і перспективи міжнародного співробітництва інституту, доповідач заступник директора з міжнародної діяльності.
  6. Результати моніторингу анкетування студентів «Викладач очима студентів», доповідач заступник директора з виховної роботи.
  7. Про підсумки зимової заліково-екзаменаційної сесії та моніторинг навчальних досягнень студентів, доповідач заступник директора з навчально-методичної роботи
  8. Аналіз контрою якості навчального процесу в інституті, доповідач заступник директора з навчально-методичної роботи.
  9. Про підготовку до випускної атестації, доповідач заступник директора з навчально-методичної роботи.

За усіма пунктами порядку денного проведено обговорення та шляхом відкритого голосування членами Вченої ради інституту прийняті відповідні рішення.

Міні галерея


Березень
Травень