Захист звітів з практики студентів ННІ економіки та бізнес-освіти

  • Дата публікації: 23.12.2020

18 грудня 2020 р. відповідно до графіку освітнього процесу на кафедрі фінансів, обліку та економічної безпеки в дистанційному форматі на платформі Zoom відбувся захист виробничої практики студентів 4 курсу спеціальності 072 Фінанси, банківська справа та страхування.

Захист звітів проведено комісією в складі: керівник практики від університету – ст. викладач кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки   Наталія Осадчук; члени комісії – к.е.н., доцент Наталія Гвоздєй, к.е.н., доцент Оксана Вінницька .

Під час захисту звітів з практики кожен студент розповідав про хід своєї практики, ділився враженнями та надавав свої пропозиції з покращення проходження виробничої  практики.

Особливо хотілося б відзначити звіт-доповідь студентів: Бровко Наталії (ПАТ «Державний ощадний банк України») та Чолинець Яни (ПАТ КБ «ПриватБанк»).

         Результати проходження виробничої практики вкотре довели, що наші майбутні випускники мають добрі знання, володіють професійними навиками, а головне – хочуть бути досвідченими фахівцями та стануть затребуваними спеціалістами на ринку праці.

Лютий
Квітень