Програма академічного обміну – чудова можливість отримати нові знання та досвід

  • Дата публікації: 11.12.2020

Університет надав мені чудову нагоду – взяти участь у програмі білатеральної співпраці (академічної мобільності) в Університеті імені Адама Міцкевича (м. Познань, Республіка Польща). Програма дає можливість безкоштовно навчатись протягом семестру в університеті. Через карантинні обмеження всі навчальні процеси відбуваються в режимі он-лайн, але навіть за таких умов університет надає можливість студентам по обміну ефективно здійснювати навчання через он-лайн платформи.

Як майбутнього спеціаліста в галузі туризму мене цікавлять туристичні об’єкти Польщі з якими тут можна не поспішаючи ознайомитись. До посилення карантинних обмежень у вільний від навчання час я досліджувала місто, відвідувала інші міста, події та подорожувала. Загалом, Познань дуже гарне місто з власною атмосферою і крутими архітектурними й природними пам’ятками, які сприяють активному проведенню часу.

Я щиро вдячна керівництву університету, керівництву ННІ економіки та бізнес-освіти, директору Польського культурно-освітнього центру за надану можливість навчатись в іншій країні, знайомитись з її культурою і традиціями. Обмін дав мені можливість розширити коло знайомств, знайти друзів і чудово провести час з людьми з різних країн з цікавих бекграундом та досвідом. Крім нових знань, я отримала можливість підвищити свої мовні навички, здобути безцінний досвід і позитивні емоції на довгий час, які точно варті того, щоб наважитись на такого роду челендж. Раджу студентам обов’язково спробувати свої сили, відважуватись і подавати документи, використати таку можливість та отримати власний досвід.

Анна Матушко, студентка 3 курсу спеціальності «Туризм»

Міні галерея


Березень
Травень