11 грудня – День досліджень та інновацій в Україні

  • Дата публікації: 11.12.2020

У п’ятницю, 11 грудня 2020 року, Міністерство освіти і науки України проведе інформаційний захід «День досліджень та інновацій в Україні». Це щорічна подія, яка збирає провідних вчених, дослідників, інноваторів, представників центральних органів виконавчої влади, малого та середнього бізнесу та широку громадськість для обговорення досягнутих результатів та формування майбутніх пріоритетів розвитку України у сфері науки та інновацій.

Головною темою заходу є висвітлення результатів участі України в рамковій програмі ЄС з досліджень та інновацій «Горизонт 2020». Розглядатимуть також питання інформування щодо здійснених кроків для долучення України до Європейського дослідницького простору тощо.

«День досліджень та інновацій в Україні» проходитиме онлайн (на платформі Microsoft Teams) 11 грудня 2020 року з 10:00 до 17:00. 

До участі запрошуються вчені та інноватори, учасники проєктів програми «Горизонт 2020», представники центральних органів виконавчої  влади, малих та середніх підприємств,  засновники й учасники стартапів, інші зацікавлені сторони.

Ознайомитися з детальною інформацією про захід та зареєструватися можна за посиланням.

Зазначимо, що наукові дослідження та інноваційні розробки є базовими елементами розбудови економіки провідних країн Європейського Союзу та відіграють важливу роль для стійкого та успішного розвитку суспільства в цілому.

 

Березень
Травень