ДИСТАНЦІЙНА ОСВІТА – ПОТРЕБА ЧАСУ!

  • Дата публікації: 09.11.2020

ЇЇ називають новим освітнім трендом, одним із найефективніших  інструментів інтерактивної взаємодії здобувачів освіти і викладачів в процесі навчання та оптимальним способом отримання освіти; вона сприяє вирішенню проблеми регіональної віддаленості. Мова йде про дистанційну освіту.

Офіційно, з 15 жовтня студенти Університету, та, зокрема, Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти, перейшли на дистанційне навчання.  Навчальний процес організований наступним чином: згідно розкладу, який є в електронному варіанті на сайті Іституту  проводяться заняття в  глобальній мережі Google за допомогою відеозустрічей Meet. Також використовуються можливості відеозавантаження навчальних матеріалів на  каналі YouТube. Водночас для зворотнього зв’язку зі студентами, контролю засвоєння ними знань та для додаткових роз’яснень видів робіт з конкретного предмету активно застосовується електронна пошта, групи в телеграм-каналі та WhatsApp.

Зазначимо, що обов’язковою умовою дистанційного навчання є спілкування студентів між собою: для виконання завдань студенти об’єднуються  у групи, передбачена команда робота та проведення підсумкових рефлексій у режимі он-лайн. Куратори академічних груп проводять зі студентами щотижневі зустрічі; на обговорення виносяться актуальні питання навчання, дозвілля, безпеки. Всі ці форми роботи допомагають зробити навчальний процес більш динамічним і достатньо ефективним.

 

Міні галерея


Березень
Травень