В Навчально-науковому інституті економіки та бізнес-освіти 23 жовтня 2020 року відбувся онлайн семінар на тему: «Фінансові ресурси регіону».

  • Дата публікації: 23.10.2020

В Навчально-науковому інституті економіки та бізнес-освіти 23 жовтня 2020 року відбувся онлайн семінар на тему: «Фінансові ресурси регіону». У засіданні прийняли участь студенти ОП Публічне управління та адміністрування під керівництвом доцента Богашка Олександра Леонідовича та старшого викладача Кузьмінова Миколи Вікторовича.

Серед гостей, в режимі он-лайн-зв’язку, була присутня Бондарук Таїсія Григорівна доктор економічних, професор, завідувач кафедри фінансів, банківської справи та страхування Національної академії статистики, обліку та аудиту м. Київ.

Учасники семінару виступили з різноманітними доповідями з питань децентралізації державного управління. Висвітлили особливості розподілу влади між різними рівнями, розглянули шляхи підвищення ефективності управління територіями в Україні в умовах реформ та напрями зміцнення фінансово-ресурсної бази регіонів. Присутні погодились, що процес складання проектів місцевих бюджетів, їх розгляд та затвердження може бути досить цікавим, в той же час вимагає від державного службовця вміння приймати непрості, часом ризиковані управлінські рішення. Загалом всі проекти були ретельно проаналізовані та отримали важливі рекомендації фахівців з їх удосконалення.

Міні галерея


Березень
Травень