СТУДЕНТИ ГРАЮТЬ «МІСТО ГОВОРИТЬ»

  • Дата публікації: 12.10.2020

Студенти ННІ економіки бізнес-освіти як майбутні менеджери з туризму мали гарну нагоду прийняти участь у грі «Місто говорить», яка одночасно стала заходом, що присвячений Дням європейської спадщини в Умані – 2020. Гру розроблено в межах проекту «ReHERIT: спільна відповідальність за спільну спадщину».

Гра «Місто говорить» стала чудовою нагодою подивитися на звичні міські об’єкти різними поглядами. В краєвидах, площах вулицях, будівлях міста побачити багатошарове, цікаве та складне минуле Умані, де спільнота творила простір міста. Водночас це новий погляд на місця, які проходимо щодня, прогулюючись звичними маршрутами, під час гри, дізнаємось про нові факти та сюжети з історії міста.

Участь у проекті «Дні європейської спадщини в Умані – 2020» через гру «Місто говорить» сприяло формуванню фахових компетентностей: здатність до організації та управління туристичним процесом на локальному та регіональному рівнях, в туристичній дестинації, на туристичному підприємстві. Уміння розробляти та сприяти упровадженню регіональних програм розвитку сталого туризму та впроваджувати в практику міжнародний досвід рекреаційно-туристичної діяльності.

 

Міні галерея


Березень
Травень