Практичний досвід у сфері сільського зеленого туризму

  • Дата публікації: 12.10.2020

Успішні підприємці у сфері туристичної діяльності є яскравим прикладом для здобувачів вищої освіти спеціальності 242 Туризм та 241 Готельно-ресторанна справа.

Викладачами кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи 12 жовтня 2020 року для студентів ОПП Туризм і ОПП Готельно-ресторанна була організована професіографічна  екскурсія до садиби сільського зеленого туризму «Лялькова хата» (с. Полянецьке).

Основною метою заходу було закріплення теоретичних знань з вивчення фахових дисциплін та набуття практичних навичок  у сфері сільського зеленого туризму.

Власниця садиби Ірина Утяніна розповіла про історію започаткування власного бізнесу, особливості такого виду діяльності і перспективи його розвитку в регіоні.

Усі присутні мали можливість взяти участь у майстер-класі з виготовлення ляльки-мотанки та детально ознайомитися із технологією та етапами її виготовлення. Під час зустрічі здобувачі мали можливість отримати відповіді на всі  поставлені питання від професіонала-практика.

Міні галерея


Лютий
Квітень