ВІТАЄМО З ДНЕМ ТУРИЗМУ В УКРАЇНІ! HAPPY WORLD TOURISM DAY!

  • Дата публікації: 29.09.2020

Професорсько-викладацький склад кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи та студентська молодь  приєднується до привітань та святкування в найкращих світових та вітчизняних традиціях Всесвітнього Дня туризму та  Дня туризму в Україні.

Туризм – це життя для багатьох українських громад. Туристичний сектор економіки є провідним джерелом зайнятості, а також надає можливості для територіальної згуртованості та інклюзії.

 До розвитку туризму та популяризації культури відпочинку в Україні долучаються  представники вітчизняного та міжнародного бізнес-середовища,  громадські організації, державні адміністрації, освітні заклади.

  Навчально-науковий інститут економіки та бізнес-освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини є активним стейкхолдером ринку освітніх послуг України та регіонів зокрема, забезпечуючи туристичний ринок та ринок сфери обслуговування високопрофесійними фахівцями за спеціальностями 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм».

      Внесок закладу вищої освіти в розвиток туристичної галузі, громад та у розвиток людини не має горизонтів. Освітній, культурний, мистецький, економічний потенціал  туризму набирає все більших обертів та ефективно відображається на впровадженні підприємницьких ініціатив та бізнес-екосистем.

Бажаємо незабутніх туристичних подорожей!

Міні галерея


Березень
Травень