Визнання наукових здобутків викладачів кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки міжнародною академічною спільнотою

  • Дата публікації: 12.06.2020

Викладачі Інституту економіки та бізнес-освіти зацікавлені в підвищенні своєї кваліфікації, проходять стажування в провідних вітчизняних і зарубіжних наукових установах, публікують свої наукові статті в журналах, що входять до наукометричних баз даних, беруть участь у важливих наукових проєктах міжнародного рівня. Визнанням кропіткої наукової праці є публікації, індексовані у Scopus і Web of Science, членство в складі організаційних комітетів наукових заходів та редакційних колегіях наукових журналів.

Черговим свідченням про визнання науковою спільнотою внеску наших колег у розвиток науки є участь доцентів кафедри фінансів, обліку та економічної безпеки Наталії Гвоздєй та Людмили Чвертко в програмному комітеті міжнародної конференції 35th IBIMA Conference, яка відбулася 1-2 квітня 2020 року в Севільї (Іспанія).

Публікації, які розглядаються в рамках IBIMA Conference, індексуються багатьма міжнародними наукометричними базами: з 2005 року – у Scopus та SJR, з 2006 року – Web of Science, з 2010 року – отримали визнання престижної австралійської науково-дослідної ради «Emerging Researchers in Aging» (ERA) із присвоєнням публікаційного рівня видання категорії «Б», у 2018 році праці IBIMA Conference процитовано в Engineering Village.

Колектив Інституту економіки та бізнес-освіти пишається здобутками своїх колег та бажає підкорення нових наукових висот. 

 

 

Міні галерея


Березень
Травень