Найкращий молодий ініціатор-підприємець Умані

  • Дата публікації: 25.06.2020

25 червня, напередодні Дня молоді, у малій залі Уманського виконавчого комітету міський голова Олександр Цебрій провів урочисте нагородження найкращих молодих уманчан, які зробили значний внесок у реалізацію молодіжної політики та громади міста. У рамках заходу також відбулося нагородження переможців онлайн-конкурсу бізнес-проєктів «Банк молодіжних ініціатив» у трьох номінаціях «Умань – підприємницька», «Умань – туристична» та «Умань – місто сталого розвитку».

«Банк молодіжних ініціатив» був зорієнтований на підтримку креативних ініціатив молодих людей міста Умані щодо розробки та реалізації проєктів, спрямованих на розвиток міста в туризмі, сталому розвитку та підприємництві. У конкурсі взяла участь студентка Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини Карина Бондаренко. Бізнес-проєкт нашої студентки «Тематичне антикафе «Паладин», розроблений під керівництвом доцента кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом Наталії Білошкурської, переміг у номінації «Умань – підприємницька».

Олександр Володимирович нагородив Карину, разом з двома іншими переможцями, грамотою «за перемогу в конкурсі проєктів серед молоді «Банк молодіжних ініціатив» в номінації «Умань – підприємницька» та з нагоди Дня молоді» й цінним подарунком.

Щиро вітаємо Карину Бондаренко і її наукового керівника Наталію Білошкурську з перемогою та бажаємо нових звершень на шляху до втілення нових молодіжних ініціатив!

 

Адміністрація та колектив

ННІ економіки та бізнес-освіти

Міні галерея


Березень
Травень