ВІДКРИЙ ДЛЯ СЕБЕ MOODLE

  • Дата публікації: 06.05.2020

Modular Object-Oriented Dynamic Learning Environment, вимовляється «Мудл» – це модульне об’єктно-орієнтоване динамічне навчальне середовище, яке називають також системою управління навчанням (LMS), системою управління курсами (CMS), віртуальним навчальним середовищем (VLE) або просто платформою для навчання, яка надає викладачам, студентам та адміністраторам дуже розвинутий набір інструментів для комп’ютеризованого навчання, в тому числі дистанційного.

Moodle – це найбільш досконала і поширена в Україні і в світі система такого призначення. На даний момент Moodle вже має 129 мільйонів користувачів й продовжує розвиватися темпами, значно швидшими, ніж її конкуренти.

Система дистанційного навчання Moodle, широко використовується студентами ННІ економіки та бізнес-освіти УДПУ де вона структурується у вигляді дистанційних курсів, які легко об’єднуються за певними ознаками в категорії, створюючи чітку деревовидну структуру, де легко знайти себе кожному з учасників навчального процесу.

Важливою умовою успішності застосування вказаної платформи є певний рівень підготовки всіх учасників навчального процесу в галузі сучасних інформаційних і телекомунікаційних технологій. Дистанційне навчання не обмежується лише доступом до змісту, а передбачає постійну взаємодію учасників навчального процесу впродовж усього періоду навчання.

Так, студенти першого курсу спеціальності Туризм та Готельно-ресторанна справа  без всіляких проблем працюють на даній платформі, оскільки вона  проста та інтуїтивно зрозуміла в користуванні, має частково перекладений українською мовою інтерфейс, легко адаптується до особливостей змісту та організації навчального процесу, за потреби може доукомплектовуватися додатковими модулями для розв’язання окремих задач, не передбачених основним пакетом програм.

Міні галерея


Березень
Травень