У Навчально-науковому інституті економіки та бізнес-освіти у дистанційній формі відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Сталий економічний розвиток: актуальні проблеми та механізми забезпечення»

  • Дата публікації: 17.04.2020

У Навчально-науковому інституті економіки та бізнес-освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини 9 квітня 2020 року відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Сталий економічний розвиток: актуальні проблеми та механізми забезпечення». У зв’язку із запровадженням карантину в закладах освіти, захід пройшов у дистанційній формі (Skype-конференція).

Організаторами заходу виступили: Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини, Батумський державний університет імені Шота Руставелі (Грузія) та Інститут бізнесу Білоруського державного університету (Білорусь).

У роботі конференції взяли участь понад 100 науковців, фахівців у сфері економіки, фінансів, обліку та аудиту, маркетингу, менеджменту, туризму і готельно-ресторанної справи із 12 закладів вищої освіти України (м. Київ, м. Суми, м. Львів, м. Умань, м. Вінниця, м. Кропивницький та м. Дніпро), а також 4 закладів вищої освіти Польщі, Болгарії та Білорусії.

Аналіз напрацювань, нагромаджених в рамках міжнародної науково-практичної конференції дозволяє стверджувати про поступове розгортання її учасниками концептуальних основ сталого розвитку, висвітлення актуальних проблем та розробку практичних механізмів забезпечення економічного зростання України на шляху створення базових підвалин сучасної конкурентоспроможної соціально орієнтованої ринкової економіки. За матеріалами конференції опубліковано збірник наукових праць.

Міжнародна науково-практична конференція «Сталий економічний розвиток: актуальні проблеми та механізми забезпечення» – це унікальний майданчик для налагодження діалогу між науковцями, представниками органів влади та бізнесу. У той час, коли наша держава зіштовхнулася зі значними викликами в соціальній та економічній площині, такий захід дозволяє зробити внесок у їх розв’язання на основі авторських розробок та консенсусу досягнутого в результаті наукової дискусії.

Міні галерея


Березень
Травень