Тренди сьогоднішнього дня: самоосвіта – іноземні мови – самодисципліна

  • Дата публікації: 02.04.2020

Найкраща подорож, яку Ви можете здійснити в умовах карантину – це подорож у власний світ. Зверніть увагу на себе, прислухайтесь до себе. Які особисті та професійні вміння і навички Ви хотіли б удосконалювати та розвивати?

Ви можете порозумітися з японцем, зі словником читаєте Віктора Гюго в оригіналі, а польською і англійською вільно розмовляєте?

Деякі люди розмовляють на такій кількості мов, що це важко уявити. Вивчення одразу декілька іноземних мов це – ефективне тренування мозку і має великі бонуси. Дослідження показують, що багатомовність поліпшує увагу та пам’ять, покращує стан здоров’я завдяки емоційному піднесенню. Це допомагає швидко перевтілювати в нову ідентичність, отримувати ефект «культурного хамелеона».

Французька робить нас романтичними. Італійська – більш пристрасними. Англійська – сприяє розвитку ділових якостей. Різні мови можуть викликати різні спогади нашого життя та надихнути на реалізацію нових ідей.

Почніть з простого – 15 хвилин чотири рази на день. Результати вражаючі. А основою успіху у вивченні декількох іноземних мов є самодисципліна. Це найважливіша особиста і професійна риса. Самодисципліна – це вміння працювати незалежно від власного бажання і натхнення. Це ті конкретні кроки, які ти робиш після прийняття певного рішення.

Без самодисципліни зараз не обійтися. Щодня у нас є безліч справ-доручень-завдань, які треба виконати. І, здається, ми ніколи не виберемося із цієї рутини. Але це можливо. Потрібно стати дисциплінованим, розробляти плани і чітко їх дотримуватись.

Сьогодні оnline – сервіси пропонують нам багато ресурсів, які допоможуть нам саморозвиватися:

https://www.youtube.com/watch?v=7cFoenvZmxI&feature=youtu.be

https://studway.com.ua/angl-samoosvita/

https://studway.com.ua/vivchiti-kitaisku/

https://studway.com.ua/deutsch-lernen/

https://studway.com.ua/study-french/

https://studway.com.ua/yaponska/

https://studway.com.ua/spanish/

Міні галерея


Квітень
Червень