Освітній процес в умовах карантину

  • Дата публікації: 29.04.2020

В ННІ економіки та бізнес-освіти під час дистанційного навчання студенти максимально залучені до навчального процесу та розвивають навички та професійні компетенції.

Викладачем кафедри технологій та організації туризму і готельно-ресторанної справи Наталією Станіславчук проведено практичне онлайн-заняття на тему: «Декор та його особливості в інтер’єрі» для студентів 4-го курсу спеціальності Готельно-ресторанна справа з використанням платформи Moodle. Під час заняття здобувачі освіти ознайомилися з презентаційним матеріалом за темою і практикували попередньо набуті знання.

Студенти оздобили дизайнерськими елементами попередньо розроблені інтер’єри готельно-ресторанних комплексів, розвиваючи художнє мислення, творчу уяву та фантазію. Результатом закріплення сформованих умінь декорування стала презентація власних проєктів, які студенти виконали під час заняття.

По завершенню заняття студентка 46 групи Дар’я Жульковська написала у чаті «Створити оригінальний декор своїми руками під силу кожному!».

 

Міні галерея


Березень
Травень