Зустріч зі стейкхолдерами

  • Дата публікації: 20.03.2020

20 березня 2020 року на кафедрі економіки та соціально-поведінкових наук з метою налагодження взаємодії навчального процесу і ринку праці була організована та проведена в дистанційному режимі зустріч гаранта підготовки молодших бакалаврів ОП 051 «Економіка» доцента Віталія Стойки зі стейкхолдерами.

У заході взяли участь науково-педагогічні працівники кафедри та роботодавці-представники бізнесу. Серед запрошених гостей були присутні зовнішні стейкхолдери:

– Яценко Анатолій Анатолійович, директор ПП «ІНТЕРЕС-ЦЕНТР»;

– Штангей Олександр Миколайович, директор ТМ «Комфорт»;

– Шевчук Руслан Ростиславович, директор ТОВ «РТА-ВУД»;

– Шиманський Олег Олегович, керівник ПрАТ УСК «Княжа»;

Під час зустрічі обговорювали питання удосконалення освітньої програми. Розглянуто широке коло питань, які стосуються якості підготовки майбутніх фахівців економістів, їх працевлаштування, переліку і змісту освітніх компонентів та фахових компетентностей, необхідних для підготовки конкурентоспроможних фахівців на ринку праці.

У ході виступів та обговорення зазначалося про досить високий потенціал освітньої програми, про різноманіття та цільову спрямованість відповідно до галузі. Жваву дискусію викликало питання забезпечення відповідності програмних результатів навчання запитам сучасного виробництва.

Міні галерея


Березень
Травень