ЗНО 2020 – у майбутнє без зупинок

  • Дата публікації: 20.03.2020

Навчально-науковий інститут економіки та бізнес-освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини продовжує готуватися до Вступної кампанії 2020.

Для того, щоб підготовка до ЗНО була цікавішою, інформативною та  актуальною ми зробили підбір курсів, які допоможуть майбутнім абітурієнтам підготуватись до ЗНО – 2020.

Ресурси МОН України

Міністерство освіти і науки України з 17 березня о 18:30 запустили онлайн-курси з підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання, які транслюватимуть під час карантину. Лекції з української мови та літератури, біології, математики та історії України транслюватимуть на телеканалі «РАДА» та YouTube-каналі Міносвіти України.

Трансляція відбуватиметься за графіком:

  • вівторок: 8:00-9:00 та 18:30-21:00;
  • середа: 8:00-9:00 та 18:30-21:00;
  • четвер: 8:00-9:00 та 18:30-21:00;
  • п’ятниця: 8:00-9:00 та 18:30-21:00;
  • субота та неділя: 10:00-20:00 (з перервами).

Prometheus 

Цей курс стане у пригоді всім, хто прагне закріпити набуті знання шкільної програми та підготуватись до ЗНО й ДПА. Курс безкоштовний та доступний до перегляду в будь-який час, що значно спростить підготовку та дозволить ще раз переглянути потрібне безпосередньо перед тестуванням.

Be Smart  

На платформі розміщено онлайн-курси для підготовки з до ЗНО. Програма викладена у відеолекціях, також додаються тести для самоперевірки. Крім того, ресурс пропонує відеоогляд тесту ЗНО-2019.

Освіта. UA  

Є можливість пройти тести, що були запропоновані для виконання під час основних та додаткових сесій за всі роки існування ЗНО в Україні. Під кожним завданням у тестах додано опис правильного виконання та схему його оцінювання. Після виконання тестів, надаються правильні відповіді на всі завдання та розраховується результат. Крім того, платформа запустила безкоштовний подкаст, який допоможе підготуватися до ЗНО.

ЗНО клуб 

Сайт спеціалізується на підготовці до зовнішнього незалежного оцінювання. Є можливість пройти тестування з різних предметів, а у розділі «Підготовка до ЗНО» знайти корисні поради та лайфхаки стосовно вивчення предмету.

iLearn 

Портал iLearn вимагає реєстрації, під час якої учень має створити гейміфікованого героя й разом з ним пройти онлайн-курс з підготовки до обраного предмету. Також на платформі доступні вебінари і тестування для перевірки знань.

ZNOUA  

Це YouTube-канал про підготовку до ЗНО, на якому публікуються відеоуроки, лекції та анонси освітніх подій. Є можливість переглянути відео-аналіз тестів за минулі роки. Крім того, є відео-пояснення для різних тем.

 

Слідкуйте за новинами й подальшими лайфхаками Вступної кампанії 2020 на сайті Навчально-наукового інституту економіки та бізнес-освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини https://econom.udpu.edu.ua/  та у наших соціальних мережах:

Facebook https://www.facebook.com/nnietbo/

Instagram https://www.instagram.com/udpu_econom/

 

Березень
Травень