Спеціальність 076 Підприємництво

  • Дата публікації: 26.03.2020

Підприємництво є рушійною силою національної економіки та запорукою її економічного зростання. За будь-яких умов господарювання є потреба у фахівцях з підприємництва – управлінців (власників, керівників, директорів, менеджерів), здатних ефективно працювати на підприємствах різних галузей і сфер національної економіки всіх форм власності, органах державного і регіонального управління або успішно створювати нові види бізнесу.

Спеціальність 076 Підприємництво, торгівля і біржова діяльність спрямована на підготовку фахівців з організації та моделювання власного бізнесу, створення і розвитку стартапів, ведення ефективної підприємницької діяльності у різних сферах економіки, зокрема в торгівлі і біржовій діяльності, з використанням традиційних та новітніх методів (інтернет-трейдінгу, електронної комерції) і набуттям практичних навичок роботи на платформах фондових, валютних і товарних бірж.

Випускники спеціальності – конкурентоспроможні фахівці у багатьох сферах, адже дана спеціальність має широкий спектр застосування: від матеріального виробництва – до сфери послуг, від малого бізнесу – до транснаціональних корпорацій.

Обравши спеціальність Підприємництво, торгівля і біржова діяльність в ННІ економіки та бізнес-освіти, Ви отримаєте сучасні знання з бізнес-планування, запуску стартапів, ефективних продажів, онлайн-трейдингу, електронної комерції, торгівлі на майданчиках фондових, валютних і товарних бірж.

 

 

 

 

 

 

 

 

Березень
Травень