Студентські роки – незабутні!

  • Дата публікації: 20.02.2020

Кажуть, студентство – найпрекрасніша пора. Студентське життя – це не тільки складання іспитів і заліків. Студентські роки – це той час у житті людини, коли відбуваються найяскравіші відкриття, а бажання рухатися вперед змушує досягати більших успіхів.

Студентське життя – це коли ходиш у кіно, на роледром, боулінг… винятково «у студентський день», тому, що два квитки за ціною одного. Студентське життя – це те, що згадуєш і смієшся до сліз.

Університет – один з найголовніших розділів книги під назвою «життя», тому викладачі НН інституту економіки та бізнес-освіти піклуються про те, щоб змістовно наповнювати цю книгу протягом усіх років навчання.

Початок нового семестру, нові враження, плани.

Студенти вдало поєднують час навчання і розваг, тому разом з куратором Олесею Демянишиною зібралися, щоб підвести підсумки минулого навчального семестру та поділитися своїми думками, веселими студентськими історіями, поспілкуватися, вперше стати на ролики…

Разом цікавіше готуватись до іспитів і проводити наукові дослідження, і відпочивати у вільний час, як одна велика і дружня родина.

Міні галерея


Червень
Серпень