Популяризація науки серед студентів інституту

  • Дата публікації: 17.02.2020

Відзначаючи Міжнародний день жінок і дівчат у науці (International Day of Women and Girls in Science), активні, креативні студенти НН інституту економіки та бізнес-освіти, члени студентського наукового гуртка «Шляхи удосконалення розвитку рекреаційної індустрії України» (науковий керівник,  доцент Леся Слатвінська) відвідали з дослідницькою метою Музей-квартиру Н. В. Суровцової. 

Під час екскурсії студенти дізналися про Надію Суровцову та її внесок у розвиток науки. Надія Суровцова проживала в місті Умані, займалась літературною і громадською роботою, контактуючи з провідними письменниками та студентами того часу. Це перша жінка українка, яка захистила дисертацію на тему: «Богдан Хмельницький та ідея української державності», ступінь доктора філософії їй присвоєно у Відні.

Також, учасники заходу дізнались про роль наймолодшого музею міста у розвитку культурно-туристичного життя Умані. Участь у подібних заходах формує у студентів вміння аналізувати та робити висновки на основі історичних подій та вміти їх проектувати у своє майбутнє. 

Міні галерея


Березень
Травень